Galaxy Tab Active 4 Pro

İşlemci: (Qualcomm SM7325) (4x 2.4GHz + 4 x 1.8 GHz)
RAM /Dahili Hafıza: 4 GB LPDDR4 2133 M Hz/ 64 GB internal (Micro SD ile 1 T B a kadar)
Ekran: 10.1 inç 1920 x 1200 TFT LCD, max 480 nit Çoklu Dokunmatik, Gorilla Glass 5, Eldiven ile kullanıma uygun
Bağlantılar: LTE, 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4GHz + 5GHz, BT v5.2, A GPS (L1+L5), GLONASS, NFC, Tip C, USB 3.2, 3.5 mm kulaklık
Pil: 7,600 mAh Li ion (28Wh) hızlı şarj desteği Değiştirilebilir ve no battery mode destekler
Sensörler: İvme, Işık, Jayro, Parmak izi

Açıklama

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro
İşiniz sizi nereye götürürse götürsün taşınabilir, dayanıklı ve güvenli Galaxy Tab Active4 Pro ile verimliliğinizden ödün vermeyin.

Güvenlik: Samsung Knox, eSE güvenlik çipi, Samsung DeX 5 yıl güvenlik yaması , 3 x OS güncellemesi
Galaxy Tab Active4 Pro ve S Pen, IP68 derecelendirmesine sahiptir. IP68 belgesine sahip cihazlar, 1,5 metreye kadar tatlı suya dayanıklıdır ve toza, kire ve kuma karşı dayanıklı olup toz geçirmezdir. Denizde veya havuzda kullanılması önerilmez. Cihaz ıslandıktan sonra ıslak/kuru kalıntıları temizleyin. Ürünün uygun şekilde kullanılmasına bağlıdır.

Hafif ve kullanımı kolay
Galaxy Tab Active4 Pro, gündelik işlerinizi kolaylaştırmak için özenle tasarlandı. İnce ve hafif gövdesi sayesinde onu her çalışma ortamına taşıyabilirsiniz. Pratik ve kullanımı kolay One UI ile işlerinizi hızlıca halledin.

Gelişmiş performans ve bağlantı
Galaxy Tab Active4 Pro ile daha hızlı ve verimli çalışın. 1 TB’a kadar harici depolama ve sekiz çekirdekli gelişmiş işlemci gücü ile büyük uygulama ve dosyalar çoklu görevlere engel değil. Wi-Fi 6 ve 5G (Sub-6) sayesinde ofiste ve dışarıda bağlantınız kopmaz.

Sizi yarı yolda bırakmayacak uzun pil ömrü
7.600 mAh pil kapasitesi ile işleriniz yarım kalmasın. Şarjınız azaldığında ister POGO ister Type-C USB ile hızlı şarj edebilirsiniz. Birbirinden çeşitli güç seçenekleri sayesinde şarjınız daima dolu, çalışmaya her zaman hazır olun.
Galaxy Tab Active4 Pro zorlu koşullar için birebirdir. Corning® Gorilla® Glass 5, IP68 derecesi ve MIL-STD-810H sertifikası ile bu 10,1 inç tablet çizilmeye, suya ve toza karşı dayanıklıdır. Taşınabilir ve kompakt yapısı gün boyu zorlu koşullara dayanacak şekilde üretilmiştir.
İster sahada ister ofiste olun, üretkenlik odaklı Samsung DeX’in bilgisayar deneyimini yaşayın. Tabletinizdeki Samsung DeX ile hızlıca e-posta hazırlayabilir ve sahadan durum raporları gönderebilir; ofise döndüğünüzde ise daha büyük bir ekranda dosyalarınızı kapsamlı bir şekilde düzenleyebilir ve iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Geliştirilmiş Yakın Alan İletişimi (NFC) özelliği, cihazınızı bulunduğunuz yerde kolay ödeme işlemlerine hazır bir mobil satış noktası (mPOS) haline getirir. İşinizi mobil ortama daha fazla taşıyarak ve bağlantınızı koparmadan çalışan kimliklerini kontrol etmek ve barkodları taramak için cihazınızı kullanabilirsiniz. Eldivenlerinizi çıkarmanıza gerek yok. Dokunma hassasiyeti ayarlarını değiştirerek eldivenlerinizi çıkarmadan da işlerinizi halledebilirsiniz. Sık kullandığınız uygulamalarınızı Aktif tuş ile eşleyerek tek bir dokunuşla ulaşabilirsiniz. Ekranınız kilitli, kapalı veya uyku modundayken de Aktif tuşuna erişebilirsiniz.

S Pen her zaman kullanışlı
Galaxy Tab Active4 Pro, şarj etmeye gerek kalmadan hareket halindeyken bile çalışmayı kolaylaştırmak için su ve toza dayanıklılık açısından IP68 belgesine sahip yenilikçi bir S Pen ile birlikte gelmektedir. Eldiveniniz takılıyken bile duyarlı ve hassas S Pen ile kolayca içerik oluşturun ve lojistikten sağlık hizmetlerine kadar her türlü dış ortamda kullanın.

Ürün hakkında detaylı bilgiler sayfamızda mevcuttur. Her türlü sorularınıza cevap vermek için uzman ekibimizle buradan iletişim kurabilirsiniz.

    Uzmana Sorun Formu