BROŞÜR ve ÇÖZÜM REHBERLERİ

Mobisis Teknoloji Genel Tanıtım Broşürü

Lider markalar ile gerçekleştirdiğimiz güçlü iş birliği sayesinde OT/VT, Nesnelerin İnterneti (IoT), Robotik Otomasyon, RFID ve Endüstriyel Otomasyon gibi alanlarda sunduğumuz uctan uca çözümlerimizi keşfedin.

İndirin

Depo ve Lojistik Sektörü Çözümleri Rehberi

Mal kabul noktasından depolama süreçlerine, depo yönetiminden envanter takibine kadar her adımda doğru prosedürler sunan, depo varlık takibi ve envanter yönetiminde hatasız verimlilik sağlayan çözümler.

İndirin

Perakende Sektörü Çözümleri Rehberi

Mağaza içi ve satış noktası çözümlerimizin yanı sıra stok yönetimi, kayıp önleme ve varlık yönetimi, personel yönetimi, iade süreçleri yönetimi ve müşteri deneyimini arttıracak yenilikçi çözümler.

İndirin

Sağlık Sektörü Çözümleri Rehberi

Hasta kabul noktasından klinik süreçlerine, laboratuvar yönetiminden ilaç takibine kadar sağlık çalışanları ve hastalar için her adımda doğru prosedürler sunan dijital çözümler.

İndirin

Elektronik Raf Etiketleri Kataloğu

Elektronik Raf Etiketleri sayesinde fiyatları güncellemek kağıt etiketlere göre çok daha hızlı ve basittir. Tek tıkla binlerce etiket bilgisinin değiştirilebilmesi zaman ve iş gücü anlamında operasyonel tasarruf sağlar.

İndirin

Araç Şarj İstasyonları Kataloğu

Taşınabilir araç şarj cihazları, wallbox modelleri, AC ve DC elektrikli araç şarj istasyonları, yüksek hızlı güç üniteleri, 1.5 kW portatif modellerden 720 kW’a kadar güç seçenekleri.

İndirin

Enerji Çözümleri Broşürü

Mavi gezegenimizin geleceğinin temiz enerji ve sürdürülebilir ekosistemlerde olduğuna inanıyoruz. Enerji depolama ve güneş enerjisi panelleri ile endüstriyel seviyede temiz enerji sistemleri kuruyoruz.

İndirin

Dron İle Güneş Paneli Temizliği Broşürü

40 kg püskürtme yükü ve 50 kg (70 L) yayılma yükü taşımasını sağlayan İkiz Rotor tasarımıyla donatılmış olan GES Panel Temizlik drone çözümünü keşfedin.

İndirin

EAS Güvenlik Etiketleri Broşürü

Elektronik Güvenlik Etiket Sistemi (EAS), perakende mağazalarından hırsızlığı önlemek amacıyla kullanılan teknolojik bir güvenlik sistemidir, ürünlerin üzerine yerleştirilen özel etiketler ile çalışır.

İndirin

RTLS (Gerçek Zamanlı Konum Takibi) Broşürü

Gerçek Zamanlı Lokasyon belirleme sistemleri açık ve kapalı alanlarda gps, gprs, veya aktif/pasif RFID teknolojilerinden faydalanarak yapılan uygulamalardır.

İndirin

Soti – EMM Çözümleri Broşürü

SOTI ONE Platform size sahadaki tüm mobil cihazlar üzerinde tam kontrol ve görünürlük sunan, entegre kurumsal mobilite ve IoT çözümüdür.

İndirin